طرز تهیه استیک ماهی

استیک ماهی











 

 برای استیک ماهی می توانید آن را کباب کنید و یا در تابه سرخ نمایید. این استیک همراه با سس سفید که با شوید و لیمو مخلوط شده است سرو می شود . در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه استیک ماهی با سس لیمو و شوید آشنا می شوید.


مواد لازم برای ۴ نفر
فیله ماهی: نیم کیلو
سس سفید: ۱ پیمانه با غلظت متوسط
شوید تازه: ۳ قاشق غذاخوری خرد شده
آب لیمو: ۵ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
زعفران: به مقدار لازم


طرز تهیه:
مرحله ۱ – فیله ماهی را پس از تمیز کردن با زعفران، نمک، فلفل، پیاز رنده یا خلال شده و ۲ قاشق از آبلیمو مزه دار کرده و برای ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله ۲ – سس سفید را طبق دستور آن درست کرده، شوید و مابقی آبلیمو را با آن مخلوط کنید و کنار بگذارید.
مرحله ۳ – ماهی را داخل توری های آماده گذاشته و روی باربیکیو یا منقل کباب کنید. (بهتر است توری را قبل از گذاشتن ماهی با روغن یا کره چرب کنید)
مرحله ۴ – ماهی کباب شده را در ظرف مورد نظر گذاشته با لیمو، شوید یا جعفری تزیین کرده و با سس لیمو و شوید سرو نمایید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.