دو روش برای تهیۀ رولت سیب‌زمینی

رولت سیب‌زمینی را هم می‌توان به عنوان پیش‌غذا استفاده کرد و هم به عنوان غذا. در هر صورتی که دوست داشته باشید، دو راه نیز برای تهیۀ آن برای شما تدارک دیده‌ایم که در ادامه مطلب می‌توانید با طرز تهیه و مواد لازم هر دو روش آشنا شوید و پس از طبخ، از دست پخت خود لذت ببرید.


رولت سیب‌زمینی

  

روش اول:
مـواد لازم:
سیب‌زمینی یک کیلوگرم
فلفل دلمه‌ای رنگی برای تزیین یک عدد
گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای یک عدد
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
* سیب‌زمینی‌ها را شسته و می‌پزیم، سپس آن‌ها را به صورت پوره درمی‌آوریم.
* پیازها را خلالی سرخ نموده و گوشت چرخ‌کرده را به آن اضافه می‌کنیم، بعد از این که گوشت آب انداخت، رب گوجه‌فرنگی را در تابه می‌ریزیم، فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کرده و به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت می‌دهیم.
* در این مرحله پوره سیب‌زمینی را روی کاغذ روغنی به ابعاد ۵۰—20 و به ضخامت نیم سانتی‌متر پهن می‌کنیم.
* روی سیب‌زمینی را یک لایه مخلوط گوشت می‌ریزیم به طوری که تمام سطح آن به یک اندازه پوشیده شود.
* از گوشه، کاغذ روغنی را گرفته و مانند رولت آن را می‌پیچیم و به مدت دو ساعت در یخچال می‌گذاریم تا خودش را بگیرد، سپس در یک تابه کمی روغن ریخته و رولت را به آرامی در آن گذاشته و سرخ می‌کنیم.
* می‌توانیم این رولت را با سس، ماست چکیده و فلفل دلمه‌ای تزیین کنیم.
* موقع پهن کردن سیب‌زمینی باید دستمان را با آب نیم گرم خیس کنیم تا سیب‌زمینی به دست نچسبد.
روش دوم:
مواد برای خمیر :
آرد ۱ تا ۲ پیمانه
شیر ولرم نصف لیوان+ نمک کمی
روغن مایع ۵ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری سر صاف
مواد برای داخل رولت:
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و جوز هندی به مقدار کم
سیب زمین آب پز و نگینی خرد شده ۱ پیمانه
قارچ و هویج پخته و فلفل دلمه‌ای همگی به صورت نگینی و از هر کدام نصف پیمانه
طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را با یک پیاز ریز شده تفت میدهیم بعد زردچوبه میزنیم. قارچ و فلفل را اضافه میکنیم و به آن رب میزنیم و بقیه سیزیجات را نیز به مواد افزوده، میگذاریم کنار تا مواد خنک شوند. برای خمیر، شیر ولرم را درون ظرفی ریخته، نمک و بکینگ پودر و روغن را اضافه کرده، آرام آرم آرد را میریزیم و تا جایی که خمیر به دست نچسبد ورز میدهیم.

* خمیر را به صورت گلوله‌ای در آورده و به دفعات (حدودا یکصد بار) داخل ظرف پرت میکنیم! بعد روی میزی که کمی آردپاشی شده، به صورت مستطیل آن را باز کرده، مواد را وسطش ریخته و از بغلها برش میزنیم و روی هم میگذاریم. سپس روی آن را با زرده تخم مرغ رنگ میدهیم و در طبقه وسط فر که از قبل با حرارت ۱۷۵ درجه گرم شده، به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه میگذاریم تا طلایی شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.