آناناس یکی از دیگر میوه هایی است که متعلق به مناطق گرمسیری کشور است و حاوی ویتامین Aو Bو C و کلسیم و فسفر و آهن و اسیدسیتریک است.
از آناناس برای درمان بیماری روده، یبوست، استفاده می شود و درمان زخ دهان و سینوزیت ها کاربرد دارد به دلیل وجود آنزیم برمولین در آناناس باعث هضم غذا و سوخت و ساز بدن را تنظیم می کند و موجب لاغری می شود و وجود مقدار زیادی آنتی اکسید در آن برای پیشگیری از سرطان مفید است.
یکی دیگر از ویژگی های آناناس این است که خواص شکنندگی دارد و چربی های بدن را می شکند و سموم در بدن را خنثی می کند.
برای کسانی که به این میوه حساسیت دارند توصیه نمی شود زیرا منجر به کهیر می شود و برای خانم هایی که نزدیک زایمانشان است استفاده آن مفید نیست.