آشپزی

طرز تهیه ی همبرگر با پنیر لاسبزی 


طرز تهیه ی همبرگر

 مواد لازم :

گوشت گوساله چرخ شده

چهار پیمانه

پیاز خرد شده

یک عدد

کرفس خرد شده

یک ساقه

مخلوط سبزی های خشک و پودر شده (نعنا، پونه، جعفری و …)

یک قاشق چایخوری

خردل

یک قاشق چایخوری

پنیر لاسبزی خرد شده

نصف پیمانه

نان همبرگری

چهار عدد

روغن مایع یا روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

به میزان لازم

کاهو، کلم، گوجه فرنگی و سس خردل

برای تزئین

طرز تهیه :

گوشت، پیاز، کرفس، پودرسبزیجات، خردل، نمک و فلفل سیاه را در ظرف بزرگی ریخته و خوب با دست ورز بدهید تا چسبناک شود.

گوشت آماده شده را به هشت قسمت مساوی تقسیم کرده و چهار قسمت از آنها را به شکل همبرگر درآورید و روی هر کدام مقداری پنیر لاسبزی قرار دهید.

چهار قسمت باقیمانده را هم به شکل همبرگر درآورده و روی چهار قسمت قبلی که رویش پنیر ریخته اید قرار دهید و با دست آنها را طوری به هم بچسانید که به شکل چهار همبرگر بزرگ درآیند و پنیر از لابه لای آنها بیرون نزند.

اطراف همبرگرها روغن بمالید. یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس همبرگرهای آماده و چرب شده را درون آن بچینید تا هر طرف آنها حدود ۱۰ دقیقه سرخ و همبرگرها مغزپخت شوند.

همبرگرهای سرخ شده را لای نان برش خورده قرار دهید و روی هر کدام یک برگ کاهو، کلم یا چند برش گوجه فرنگی و مقداری سس خردل بریزید.

نکته :

پنیر لاسبزی را می توانید خودتان در منزل تهیه کنید.

برای این کار مقداری پنیر محلی یا لیقوان را با کمی سبزی معطر تازه و خرد شده مخلوط کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.